We willen zoveel mogelijke kinderen, tieners en gezinnen in kwetsbare situaties helpen door middel van verschillende activiteiten. Tienerweekend, kinderkamp, 2 euro kapsalon, kledij boetiekje, wekelijkse voedselbedeling, sinterklaas- en kerstfeest te organiseren. Een band opbouwen met de kinderen en tieners zodat ze blijven kleven in de positieve flow. Zoveel mogelijk de kinderen laten ervaren dat armoede geen schande is maar een kunst is om ermee om te gaan.

Ik ben een enthousiaste leidster in de kinderclub en de tienergroep voor kids uit kwetsbare gezinnen. Samen maken we steeds gezellige namiddagen en avonden. Ik werk de programma's uit, ga op uitstap met hen en omring ze met veel liefde. Ik ga op huisbezoek zodat ik de situatie's kan inschatten en een goede band kan opbouwen vol vertrouwen met de ouders.

Karin Charlet

Hoe kan Torfs bijdragen?

Een groep van 25 tieners een dag boordevol avontuur laten beleven met een frietje als afsluit kost ons 2000 euro. Jaarlijks hebben we 30 kindernamiddagen met gratis drankje en vieruurtje dat kost ons per jaar 6300 euro.