Lost & Co is een vrijwilligersorganisatie in de stad Lier voor mensen -van overal- die zichzelf, hun gezondheid of iemand hebben verloren. Op een ongedwongen manier zorgen we ervoor dat je een manier vindt om met verlies om te gaan en zo weer in je kracht te staan. Daarnaast maken we verlies ook meer zichtbaar en bespreekbaar via vorming en evenementen. Zo geven we verlies een gouden randje. We nodigen iedereen uit daaraan mee te doen en Co te worden.

Lost & Co heb ik opgericht in 2018 omdat ik als professional reeds veel verhalen beluisterde van jonge mensen en goed wist wat (voor moois) vrijwilligers (met een eigen ervaring) zouden kunnen betekenen op het vlak van erkenning en veerkracht. Ondertussen zijn we een werking met al 65 enthousiaste vrijwilligers en nog meer supporters. En dat is goed want er is nog veel werk te doen !

Kathleen Roskams

Hoe kan Torfs bijdragen?

Met €1000 kunnen we voor de kerstperiode 100 Gouden Dozen maken. In zo een doos zitten kleine hartverwarmende kadootjes om uit te delen aan familie, vrienden of collega's die verlies (door overlijden of ziekte) meemaakten: recent of langer geleden. Met zo'n warme doos in huis of op je werk, heb je altijd iets klein warms om te laten weten dat je aan iemand denkt.