LEEF Foundation streeft ernaar om toegankelijk en kwalitatief onderwijs te bieden aan kinderen en jonge adolescenten in Liberia. Dit project wil kinderen weerbaar maken door middel van onderwijs, waardoor hun kansen verhogen en waardoor een nieuwe generatie van ondernemers gecreëerd wordt. Ander doelen zijn: het creëren van diversiteit in de studies en versnelde leerprogramma’s installeren voor kansarme groepen die tot nu toe het basisonderwijs nog niet gevolgd hebben.

Ik ben Aletha Wallace; de oprichter en voorzitter van Liberia Entrepreneur Educational Foundation (LEEF Foundation). LEEF Foundation wordt in België (Vlaanderen) vertegenwoordigd door ik (Aletha). Samen met de andere leden, ik stimuleert en coördineert verenigingsactiviteiten.

Aletha Wallace

Hoe kan Torfs bijdragen?

Het sponsorgeld van Torfs zal gebruikt worden voor LEEF Foundation activiteiten in het Zuiden. De Zuid-activiteiten waaraan LEEF Foundation de middelen van Torf zal besteden zijn het schoolproject en de boeken en educatief project. We zijn momenteel bezig met de bouw van een school.