Helga's Poezenhuis Opvang (HPHO) is een particuliere katten opvang voor achtergelaten, gevonden en afgestane katten. Oud, jong, ziek, gezond. Iedereen is welkom. Met ons hele team van medewerkers, vrijwilligers, opvanggezinnen en dierenartsen, verlenen we medische zorgen en stomen we de katjes klaar voor een nieuwe warme thuis. Alle dieren worden gesteriliseerd/gecastreerd, gevaccineerd, ontwormd en ontvlooid en gechipt. Ook operaties worden ingepland indien nodig. HPHO heeft een no kill beleid.

Twintig jaar geleden ving ik voor de eerste keer een achtergelaten katje op. Nu, zoveel jaar later, helpt de organisatie die ik van nul heb opgebouwd, meer dan 700 achtergelaten, verwaarloosde dieren per jaar. Dankzij onze medewerkers, dierenartsen, vrijwilligers, opvanggezinnen, meters en peters staan we elke dag klaar voor katten die hulp nodig hebben. Jong, oud, ziek of gezond, elk dier is welkom. We vechten voor elk leven. We kunnen niet de hele wereld redden, wel de wereld van een dier.

Helga Gillé

Hoe kan Torfs bijdragen?

Met 100 euro castreren, vaccineren en chippen we een kater. Met 150 euro kunnen we een kattin laten steriliseren, vaccineren en chippen. Een tandreiniging kost ons een 150 euro.Voor 200 euro kopen we een professionele vangbak om zwerfkatten te vangen, zodat we ze kunnen laten helpen.Een bloedonderzoek voor een oudere kat kost ons rond de 60 euro extra, bovenop de standaard behandelingen.Dierenartsconsulten en medicatie zijn onze grootste kost.