Inhoudelijk is H4H een vzw die talenten en mensen met een missie bij elkaar brengt en dit uit de sociaal-culturele, medische, zakelijke en sportieve wereld, mensen van allerlei leeftijden, om samen vrijwillig allerlei initiaties, evenementen en kampen te organiseren met als doel de kinderen met een chronische en/of levensbedreigende aandoening of beperking hun talenten te laten (her)ontdekken en tegemoet te komen aan hulpvragen. Talent identificatie en ontwikkeling ook voor deze doelgroep.

Mijn zoon Stan (chronisch patiƫnt) en Tinne haar zoontje Milo (overleden aan een Neuroblastoom nov 18) waren dikke vrienden bij hun wekelijkse behandelingen in het UZ Leuven. Wij, mama's Hanne en Tinne, leerden elkaar daar ook kennen en werden zo beste vriendinnen. We merkten dat er vaak teveel werd benadrukt dat onze zoontjes ziek zijn en niet wat ze allemaal wel kunnen, hun andere doelstellingen. Vanuit die nood hebben wij de VZW opgericht omdat deze kids meer zijn dan hun aandoening alleen!

Hanne Van Bossele

Hoe kan Torfs bijdragen?

Met de gelden van Torfs kunnen wij verschillende HELDEN (mensen met een talent, passie,...) mobiliseren om VOOR deze jonge HELDEN ( kinderen en jongeren met een chronische en/of levensbedreigende aandoening) workshops te komen geven op talentendagen.Met 1000 euro kunnen wij voor +/- 45 kinderen en jongeren met een chronische en/of levensbedreigende aandoening mensen met een talent mobiliseren en zo 3 talentendagen organiseren. Met 500 euro kunnen wij 1 kind helpen met een eigen talenttraject.