...

FedOS vzw

FedOS lanceert het nieuwe project 'Vier het Leven', waarbij sociale inclusie van minder mobiele ouderen centraal staat. Dankzij vrijwilligers die hen aan de deur ophalen en weer afzetten, kunnen ouderen genieten van een cultureel uitje. Zo worden ouderen weer actief bij de maatschappij betrokken en behouden ze hun goesting in het leven. Voor ouderen met financiƫle zorgen werken we samen met de Uitpas. Vier het Leven countert op die manier het toenemende probleem van eenzaamheid van ouderen.

Ik ben parttime medewerker van Vier het Leven en enthousiaste verspreider van het nieuwe project. Heel erg blij dat we met Vier het Leven ouderen bereiken die bij traditionele seniorenverenigingen uit de boot vallen. Zo kunnen we bijdragen aan een positief imago van senioren in onze maatschappij en hen actief bij het culturele leven betrekken.

Lieze Joye

Hoe kan Torfs bijdragen?

Met 1.000 euro kunnen wij in 2020 investeren in een CRM systeem (voorziene kost CRM/website 2020 5.000 euro) waarbij we heel gemakkelijk beschikbare vrijwilligers per locatie kunnen koppelen aan ouderen die zich via de website of telefonisch inschrijven voor een bepaalde activiteit. Met de geplande groei is het niet haalbaar om dit manueel te blijven doen.