De bistro zorgt voor arbeidsbeleving op maat. We hechten belang aan gastvrijheid, gezelligheid, ruimte voor communicatie, zelfontplooiing, betrokkenheid en interactie tussen onze medewerkers en klanten. De begeleiding staat achter de medewerkers en stuurt bij waar nodig. Er worden taken op maat gezocht. Dit kan binnen of buiten de muren van de Bistro zijn. (werken in de bediening, koken, bakken maar ook taken binnen de gemeente Kapellen zoals in een woonzorgcentrum, vierde wereld,...)

Samen met twee vriendinnen, hebben we een jaar geleden vzw Buitengewoon opgericht. Een bistro die mee gerund wordt door mrnsdn met een mentale beperking. Na jaren werken in de sociale sector, merkten we de nood bij deze jongeren om zich te ontplooien, om net als broer/zus te gaan “werken”. Wij bieden hen deze mogelijkheid.

bistro BUITENGEWOON

Hoe kan Torfs bijdragen?

Met €250 kunnen we een aantal nieuwe keukenapparaten en toebehoren kopen (mixer, weegschaal, servies,....). Alle giften zijn welkom om onze huur te betalen, want zonder dak boven ons hoofd, kunnen we onze bistro niet uitbaten.